Slim Adverteren

Voor ons telt maar een ding: waar zoeken potentiële kandidaten naar een nieuwe baan en welke vacaturesites en sociale media worden het meest door hen bezocht. Op die vraag stemmen we onze aanpak af. Omwille van transparantie in de kosten maken we onderscheid in een basisaanbod en aanvullend aanbod

  • Het basisaanbod bestaat uit publicatie van uw vacature op de websites van VHVV en Indeed. Tegelijkertijd publiceren we op Linkedin ( meedere groepen), Twitter en Facebook. Daarmee realiseren wij een aantal van 200 tot 700 bezoekers per dag. Voor 500 euro kunt u er een heel jaar onbeperkt gebruik van maken! Stuur uw vacature in Word of PDF via mail naar ons en wij doen de rest.
  • Zeker voor een aantal vakgebieden is extra plaatsing op meerdere betaalde vacaturesites een absolute must. Dat brengt natuurlijk kosten met zich mee. Wij adviseren u daarover en indien u gebruik maakt van de online ondersteuning dan verzorgen wij ook de plaatsing. In alle gevallen realiseren wij een korting van 20% of meer die wij direct doorgeven.

Meer weten?